BİTLİS / MUTKİ - Küllüce Köyü Ortaokulu

Küllüce Köyü Ortaokulu

KÜLLÜCE KÖYÜ MEVKİİ NO 1 MUTKİ / BİTLİS
Vizyon
Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven; Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Küllüce Köyü Ortaokulu olarak: Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda; Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak; Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Öğretmenlerimiz köye en yakın ilçe olan Güroymak´tan geliş gidiş yapmaktadır. Asfalt yol mevcuttur. Her türlü araçla geliş gidiş imkanı vardır.
ÖĞRETMEN SERVİSİ MEVCUTTUR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine uzaklık 45 kilometre, en yakın ilçe olan Güroymak´a olan uzaklık 15 kilometredir.
Kontenjan Bilgileri
Her kademe ve sınıfta 30 öğrenci kontenjanı bulunmaktadır.Ancak sınıflardaki öğrenci sayısı ortalama 26´dır.